Azorerne - Farvernes ørige
Download rejsebeskrivelse

9 dage fra 18.990 kr.

Bestil rejse
Skip to main content

Azorerne - Farvernes ørige Dagsprogram

Rundrejse med dansk rejseleder 9 dage fra 18.990 kr.

4.7   (99 anmeldelser)
Azorerne_Sete cidades_01

Dag 1

Danmark til Lissabon

Vi flyver fra Danmark midt på dagen, på det direkte fly fra København til Lissabon.
Vi indkvarterer os på et centralt beliggende hotel, og de som har lyst kan tage med rejselederen, på den første orienteringstur i byen på de syv høje.

Bemærk:
Det er ikke alle afgange der er inklusive 1 overnatning i Lissabon.
Se ud for de enkelte afgange, om der er 1 overnatning i Lissabon.

Her skal i bo

Facade Inkluderet i prisen
Lissabon

Marquês de Pombal Hotel

Dag 2

Ankomst til Azorerne og byen Horta på Faial, men inden da byvandring i Lissabon

Inden vi skal med flyet videre fra Lissabon til Azorerne, tager vi på en byvandring i Lissabon.

Vi besøger Lissabons gamle kvarter, Alfama, på en lille gåtur gennem de asymmetriske og brostensbelagte stræder. Tilbage i 1755 blev Lissabon ramt af et kraftigt jordskælv, men skæbnen ville, at Alfama slap nådigt, og derfor får vi i dag et godt indblik i det ældste Lissabon. Vi går forbi den gamle katedral, byens ældste kirke, der blev bygget helt tilbage i 1147 og har gennemgået flere renoveringer gennem tiden.  

Derefter kører vi til lufthavnen, hvor vi kan spise frokost, inden vi midt på eftermiddagen går ombord på flyet til Horta på Faial.

Bemærk på afgange hvor vi ikke har 1 nat i Lissabon:
Tager vi i dag morgenflyet fra København. Vi skal skifte fly i Lissabon, og i ventetiden har vi bestilt en bus, der kører os ind til Lissabon centrum, hvor vi med den danske rejseleder tager på byvandring i den smukke by. Vi flyver videre fra Lissabon til Azorerne midt på eftermiddagen,

Vi ankommer til Azorerne på den Blå Ø, der er en af de fem midterøer, hvor der er kortest afstand mellem øerne. Vi er landet på Azorerne midt i Atlanterhavet og befinder os lige præcis tættere på Boston end på København.

Faial har fået sin farvekode fra de blomstrede igloer, der findes overalt i landskabet: de prægtige hortensiabuske. Hortensiaen vokser i stort omfang på alle øerne, hvor den drager nytte af den vulkanske og mineralindholdige jord. Særligt Faial har glæde af buskene, der blomstrer i blå, lilla eller hvide nuancer typisk fra midt maj til sidst i august.

Fra lufthavnen kører vi den korte afstand til hotellet, der ligger i byen Horta og har udsigt over havnen. På klare dage stifter vi allerede her bekendtskab med naboøen Pico og den ikoniske keglevulkan i horisonten. Et storslået naturfænomen, som vi bliver velkendte med i løbet af de næste dage.

Når vi har sat kufferterne på værelset, spadserer vi en tur i Horta og mærker straks den charmerende havnestemning. Her bor omkring 7.000 mennesker, der hver morgen står op til den fortryllende udsigt over bugten og Pico i baggrunden.

Byen er et yndet pitstop for sørejsende der krydser Atlanten, og på havnens facader og moler nærstuderer vi de kunstfærdige hilsner, som sejlere har efterladt sig gennem årene.

Til aften har vi bestilt bord til hele gruppen på en rigtig god, lokal restaurant med en ejer, der har en helt særlig historie at fortælle.

Her skal i bo

Faial Hotel do Canal_Hotel_02 Inkluderet i prisen
Azorerne

Hotel do Canal

azoerne_farvernes oerige
faial_horta_02 pico_criacao velha_02

Dag 3

Ørundtur på Faial

Efter morgenmaden snører vi vandreskoene og pakker rygsækken, så vi er klar til rejsens første vandretur i den enestående natur.

Vi kører op på den største vulkan på Faial, Caldeira do Faial, der er plantet midt på øen. Herfra vandrer vi langs kraterkanten af vulkanen gennem den saftiggrønne vegetation, hvor vi kan kigge ned i bunden af krateret, måske mellem tågebankerne, der ofte hviler over området. Længere nede af skråningerne lander vi midt i frodig og tæt naturskov. Vi bevæger os ad små stier i den tætte og fugtige skov fyldt med japangran, bregner og endemiske planter. Vi følger det imponerende system af vandingskanaler, der gennem tiden har forsynet området med vand og energi, de såkaldte levadas.

Dagens vandretur er på knap 11 kilometer og tager ca. 5 timer (inklusive pauser). Vi befinder os i et naturbeskyttet område, og ud over vores rejseleder er vi i selskab med en kyndig lokal guide. Ovenpå formiddagens oplevelser kører vi til den nærtliggende og autentiske Aldinas Restaurant, hvor vi kan hvile benene og få os et godt og styrkende frokostmåltid.

Efter frokostpausen fortsætter vi vestpå til Capelinhos og er nu på det europæiske kontinents absolutte vestkyst. De to vestligste og yderstliggende øer, Flores og Corvo, ligger nemlig på det nordamerikanske kontinent. Vi er havnet midt i et månelandskab forårsaget af det seneste vulkanudbrud på Faial tilbage i 1957. Lava skabte en ny halvø, og aske dækkede dele af det lokale fyrtårn.

Vi besøger det spændende underjordiske museum, der giver forståelse for den utrolige natur i området (bemærk: det er ikke er muligt at besøge museet på oktober-rundrejsen).

Efter besøget ved fyrtårnet i det golde og smukke landskab ved kysten kører vi tilbage til hotellet i Horta, hvor aftenen er til fri disposition. Måske lægger nogen vejen forbi den berømte Peter Café Sport, hvor sejlere og turister fra hele verden gerne kigger ind og får sig en af husets gode gin & tonics.

  • Morgenmad

Her skal i bo

Faial Hotel do Canal_Hotel_02 Inkluderet i prisen
Azorerne

Hotel do Canal

faial_fyrtaarn_museum_01
azorerne_faial_levada_02_blog faial_vulkan krater_01

Vi vandrer i den frodige natur og besøger bl.a.  fyrtårnet og museet ved månelandskabet ved Capelinhos. Ved det seneste vulkanudbrud på øen i 1957 skabte lavaen en ny halvø, mens fyrtårnet blev delvist dækket til af aske.

Dag 4

Faial – Pico

Vi har en rolig morgenstund i Horta, inden vi fanger færgen til naboøen Pico midt på formiddagen.

Vi har en rolig morgenstund i Horta, inden vi fanger færgen til naboøen Pico midt på formiddagen.

Vi har allerede haft øjnene rettet mod Pico og den imponerende keglevulkan på øen, Azorernes og hele Portugals højeste punkt med sine 2351 højdemeter. Det tager bare en halv time med færgen, før vi ankommer til Den Grå Ø, hvor de mørke, vulkanske jordarter virkelig træder frem.

Fra havnen i hovedbyen Madalena kører vi til vindistriktet Criação Velha, hvor vi går en tur mellem vinmarkerne langs de mørke og velbevarede stengærder i det åbne landskab. Området og selve vinproduktionen er UNESCO-verdensarv, og vi får et fantastisk indblik i livet og arbejdet med vinen på de isolerede øer midt i Atlanterhavet.

Vinstokkene har gunstige forhold i den vulkanske og mineralholdige undergrund. På Azorerne dyrkes vin oftest i såkaldte currais, geometriske firkanter, der er hegnet ind af mørke stengærder. Disse gærder af basalt har beskyttet vinrankerne mod kastevinde og saltvand fra havet, men den vigtigste grund til deres tilblivelse er noget simplere: stenene lå i vejen på markerne!

Vi fortsætter langs den barske og smukke nordkyst til landsbyerne Cachorro og Lajido, hvor vi finder historiske spor i landskabet. Vi ser rola-pipas, en rampe hvor man i gamle dage rullede vintønderne ned til havet og de ventende både. Og vi ser også de gamle hjulspor, relheiras, som har skåret sig dybt ned i lavastenene, skabt af oksekærrernes tidligere færden til og fra kysten med vintønder og andre varer.

Herfra fortsætter vi til et hyggeligt serveringssted hos vinproducenten A Buraca, hvor en inkluderet lokal frokost og vinsmagning venter os. Vi skal høre om det unikke arbejde med vulkanjorden og druerne deri, som giver den lokale vin en særlig karakter. Det meste vin fra Azorerne stammer fra Pico, hvor der både produceres hvid, rød og rosévin – foruden den lokale og traditionelle vin-likør, vino verdelho. Særligt udbredte er hvidvinsdruerne Arinto, Verdelho og Terrantez, som har været dyrket på Azorerne, siden de blev indført fra Cypern og Sicilien fra 1400-tallet og frem.

Herefter kører vi tilbage til Madalena, og vores hotel der ligger helt centralt i byen., hvor der også er et godt udvalg af restauranter.

  • Morgenmad
  • Frokost

Her skal i bo

Exterior Pool Inkluderet i prisen
Azorerne

Hotel Caravelas

pico_criacao velha_03

Dag 5

Vandretur på Pico og mulighed for hvalsafari

Efter morgenmaden på hotellet kører vi ind i landet til den vilde natur.

Vi befinder os i højlandet på Pico, og forude venter vandrestien ”Caminho dos Burros” fra foden af Picovulkanen til kystlinjen.

Vi vandrer ad smalle naturstier i det frodige terræn, hvor stedsegrønne småbuske iklæder landskabet. Vi holder nøje øje med de endemiske planter i selskab med en kompetent lokalguide og ser med garanti den lille busk stygiana og måske den azoriske flagermus, som er aktiv om dagen.

Vandreturen i dag er syv kilometer lang og vi er ca. tre timer undervejs. Underlaget skifter fra smalle stier af vulkansk aske til anlagte grusveje og små skovstier, og ruten vil både gå op og ned. Vi kommer vidt omkring, når det gælder floraen. Vi krydser åbne områder på øens højderyg og bevæger os gennem tæt, urørt skov, hvor grenene fantasifuldt filtrer sig ind i hinanden.

Også den japanske kryptomeria, eller "japangran", ser vi igen i dag. De hurtigt voksende træer er ideelle til genetablering af skov, og rodnettet modvirker jordskred. Selv om nåletræet er en importeret art fra Japan, er den i dag meget udbredt på alle øerne og et kendetegn for Azorerne.

Sidst på turen nærmer vi os kysten, hvor det fænomenale vue over havet træder frem. Vi slutter i en hyggelig park med overdækkede områder og gode toiletforhold. Her er der forberedt en dejlig picnicfrokost til os ovenpå strabadserne, som vi har god tid til at nyde.

Vi besøger den fine lille by Lajes de Pico, hvor man kan tage sig en kop kaffe mens man nyder udsigten og stemningen, måske tage en svømmetur hvis vejret arter sig, eller besøge det lille hvalmuseum (det koster cirka 5 euro at komme ind), og lære om hvalfangerhistorien på Pico. Øen er nemlig foruden vinproduktionen kendt for sin tidligere hvalindustri. Vinrankerne blev i 1800-tallet ramt af en sygdom, og opmærksomheden blev i stedet rettet mod hvalindustrien. Hvalfangst blev indstillet i 1980’erne, og heldigvis er vinproduktionen vendt tilbage.

Men allerede I løbet af 1700-tallet blev hvalfangst en stor industri på øgruppen. Op mod en tredjedel af verdens hval- og delfinarter lever i farvandet ved Azorerne, og med amerikanernes hjælp og incitament blev hvalfangst for blandt andet olie en vigtig økonomisk faktor.

Museet er indrettet i et gammelt bådhus fra 1800-tallet, og her ses redskaber og udstyr samt et eksempel på den traditionelle båd som bruges under jagten. Der er også en stor samling af traditionel Scrimshaw-kunst skåret i hvaltænder og ben.

I eftermiddag stævner de som har tilkøbt en hvalsafari ud fra Lajos de Pico på cirka tre timers sejlads - og forhåbentlig et kig til både hvaler og delfiner.

Hvalsafarien starter først på eftermiddagen, og gennemføres i en hurtiggående gummibåd. Man låner en heldragt af bådfirmaet, som kan beskytte mod både vand og vind. Gummibådene har hastigheden som deres fordel, så de hurtigere kan nå frem til hvaler og delfiner, der befinder sig i havoverfladen, men man skal også være opmærksom på, at det kræver lidt kræfter at sejle på den måde.

Farvandet ud for sydsiden af Pico er efter sigende et af de bedste steder i verden for hvalsafari. Der findes over 80 hval- og delfinarter i verdenshavene, og 24 af slagsen er blevet spottet ud for Pico.

Nogle arter findes omkring Azorerne hele året, såsom finhvaler, kaskelothvaler og en række delfiner, mens andre blot kommer hertil lejlighedsvis, som f.eks. pukkelhvaler samt blåhvalen, som man kan være heldig at se i forårsmånederne.

Vi kører nok lidt forskudt tilbage til vores hotel i Madalena, men mødes nok til middag, hvor vi kan dele vores mange oplevelser.

  • Morgenmad
  • Frokost

Her skal i bo

Exterior Pool Inkluderet i prisen
Azorerne

Hotel Caravelas

Hvalsafari fra Pico

azorerne_pico_vandring_05
pico_caminho dos burros_11 azorerne_pico_vandring_picnic_01

Vi tilbringer formiddagen på vandreruten Caminho dos Burros til kysten, hvor vi spiser picnicfrokost med fantastisk kig over Atlanterhavet.

Dag 6

Pico – São Jorge

Vi fanger den tidlige færge fra Pico til São Jorge, Den Brune Ø. Her stammer farven fra de nougatfarvede klippesider, høstfarverne fra kornmarkerne og den okkerbrune jord.

Sejlturen tager en times tid, og siden vi skal tidligt afsted, har vi en morgenmadsboks fra hotellet med til overfarten. Fremme på São Jorge sætter vi kursen mod en udsigtspost i bus, hvor vi kigger over hovedbyen Velas og Picovulkanen i horisonten.

Vi fortsætter ørundturen og får en introduktion til en af de absolut vigtigste eksportvarer for Azorerne: mælk og ost. Og det gælder særligt landsbrugsøen São Jorge, der virkelig forstår sig på osteproduktion. Her findes flere mejeriproducenter, og de spiller en stor rolle i lokalsamfundet. São Jorges mejerier er blandt andet kendt for de ikoniske og 10 kilo-tunge ostehjul, som kræver mindst 100 liter mælk fra de græssende køer. Vi skal naturligvis smage de lokale specialiteter, mens vi er på øen.

Vi kører videre til Urzelina hvor det gamle kirketårn står tilbage og vidner om et voldsomt vulkanudbrud i 1808, der forårsagede store ødelæggelser i området. Og i Manadas stopper vi og ser den lille Santa Barbara-kirke med dens smukke interiør og yderst velbevarede malerier på vægge og loft, smukt beliggende tæt på skrænten højt over havet.

Derefter indfinder vi os på en hyggelig restaurant til en frokost, der er inkluderet i rejsens pris. Med til maden hører også drikkevarer.

Alle afstande er let overskuelige, og på São Jorge tager det eksempelvis mindre end en time at komme fra øst til vest. Og så er al kørsel en attraktion i sig selv, som vi kører langs kysten eller over bjergpas.

Vi er fremme ved hotellet i Velas sidst på dagen - det sted, hvor vi ankom med færgen i morges.

Havnebyen er en typisk azorisk by med hvidkalkede huse, røde tegltag og snævre gader. Den historiske havn stammer helt tilbage fra 1799, kirken er fra 1600-tallet, og her er flere tidligere klostre, der er bevaret eller ombygget til museer.

Vi går en lille tur i den hyggelige by med vores danske rejseleder, inden de, der ønsker at spise sammen, sætter sig på en lokal restaurant, hvor der er bestilt bord til os.

  • Let picnic morgenmad
  • Frokost

Her skal i bo

Double Bedroom Inkluderet i prisen
Azorerne

Garden Hotel

san jorge_faja ouvidor_pools_01
sao jorge_landbrug_ko_02 san jorge_faja santo cristo_06

Vi kommer helt tæt på det unikke geologiske fænomen "fajãs" på landsbrugsøen São Jorge, et utroligt vidnesbyrd om Azorernes vulkanske oprindelseshistorie.

Dag 7

Vandretur til kysten, Fajã Santo Cristo

Efter morgenmaden på hotellet kører vi op til Serra do Topo, som ligger ca. 700 meter over havets overflade i den østlige ende af São Jorge.

Vi vandrer gennem det kuperede terræn og nedad mod kysten i det naturskønne område med varierende vegetation og udsigter til havet. I dag har vi selv madpakken med i rygsækken på vandreturen, der måler ca. 9 kilometer i alt og tager 4-5 timer (inklusive frokostpause,) og vi har selskab af en lokalguide hele vejen.

Dagens egentlige mål for vandreturen er Santo Cristo, en såkaldt fajã, et azorisk begreb for tange eller halvø, som særligt findes på São Jorge. Vi så også en fajã i går ved de naturlige pools, et unikt geologisk fænomen, der er opstået ved stenskred og lavastrømme, der i mødet med kysten har dannet flade landtanger, som limer sig til klipperne på ’fastlandet’.

Ved Fajã Santo Cristo ser vi den gamle kirke, som ligger ved en dybblå indsø. Her holder mange fugle til, da søen er et arnested for en særlig art muslinger, som også er en lokal delikatesse og findes på spisekortet i Velas. Vi holder en pause og spiser vores medbragte picnicfrokost her ved kirken cirka halvejs på turen. Vi fortsætter derefter langs kysten til Fajã Dos Cubres, hvor bussen venter os. Der er mulighed for en lettere variant af dagens vandretur, hvor den stejle nedstigning fra Serra do Topo undgås.

Her går man langs kysten fra Fajã Dos Cubres til Fajã Santo Cristo og retur. Begge ture er omtrent lige lange, og vi mødes ved kirken i Santo Cristo og spiser frokost sammen.

Hjemme på hotellet har vi resten af eftermiddagen og aftenen fri, så der er tid til at nyde livet ved poolkanten med vue over Atlanterhavet eller bade i havet i en naturlig pool, som ligger tæt på hotellet og er skabt af tidens lavastrømme og erosion.

  • Morgenmad
  • Picnicfrokost

Her skal i bo

Double Bedroom Inkluderet i prisen
Azorerne

Garden Hotel

sao jorge_landbrug_ko_01
sao jorge_faja santo cristo_01 azorerne_sao_jorge_serra_do_topo_til_faja_do_cubres_vandring_07

I dag kører vi op til Serra do Topo ca. 700 meter over havets overflade i den østlige ende af São Jorge. Her vandrer vi gennem det kuperede terræn og nedad mod kysten med varierende vegetation og udsigter til havet.

Dag 8

São Jorge – São Miguel, Sete Cidades og Tvillingesøerne

I løbet af formiddagen tager flyet til hovedøen São Miguel, med et eventuelt flyskifte på øen Terceira.

Vi lander midt på eftermiddagen på den klart største af de 9 azoriske perler. Foruden 140.000 af 240.000 mennesker på Azorerne gemmer Den Grønne Ø på endnu flere fantastiske naturoplevelser.

Vi lægger straks ud med sightseeing, når vi kører til Sete Cidades og Tvillingesøerne, blot en god halv times kørsel fra lufthavnen. Sete Cidades består af to farverige ferskvandssøer i et nedsunket vulkankrater. Vandet er krystalklart, den ene blå – den anden grøn, og vi stopper på toppen af kraterkanten ved et par forskellige udkigsposter.

Vi håber, at vejret er med os, så vi kan nyde de formidable udsigter over områdets vulkankratere og søer. Vi kører tilbage til hovedstaden Ponta Delgada, og indkvarterer os på vores centralt beliggende hotel.

Rejselederen har i aften bestilt bord på en af byens hyggelige restauranter, og de som har lyst kan tage med, og samtidig få den første orienteringstur i den lille skønne hovedstad.

  • Morgenmad

Her skal i bo

São Miguel Colégio Hotel_room_01 Inkluderet i prisen
Azorerne

Colégio Hotel

Hotel Talisman Ponta Delgada 4 Inkluderet i prisen
Azorerne

Hotel Talisman

azoerne_01
Ponta Delgada Centrum 05 sao miguel_01

Glæd jer til en azorisk charmeoffensiv, når vi endnu en dag kommer på billedskønne vandreture og ser blandt andet Tvillingesøerne med hver deres farve. Vi ender i den charmerende hovedstad Ponta Delgada

Pernille er en fantastisk guide. Stor ros til hende. Hun var virkelig velforberedt. Man, kunne godt mærke at hun virkelig havde sat sig ind de forskellige lokaliteter. Og de få ting hun ikke lige kunne svare på, undersøgte hun om aftenen. Så hun kunne fortælle om det dagen efter. Det var virkelig en fornøjelse at have Pernille som guide:) Tror ikke at det er sidste gang jeg rejser med Stjernegaard. Jeg fik meget ud af at have en dansk talende guide med på hele turen. 

Jens Burø
4.4   (149 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om rejser til Portugal

Dag 9

São Miguel, heldagstur til Lagoa do Fogo og Furnas

Der venter os en dag i geotermisk energi, når vi besøger de varme kilder ved Furnas og forsøger os med en azorisk frokostspecialitet udover det sædvanlige.

Men inden vi stiger på bussen, kan de morgenfriske tage med rejselederen på en lille byvandring i selvstyrets hovedstad. Vi går forbi byens største kirke, det charmerende rådhus og de gamle byporte på Goncalo Velho-torvet, opkaldt efter øens opdager. Er man ikke med på en morgentur, gentager rejseledere turen når vi er tilbage sidst på eftermiddagen.

Vi skal i dag udforske São Miguels østside, og første stop er det imponerende udkigspunkt over Fogo-søen.

Bussen klatrer op ad hårnålesvingene, til vi krydser tågegrænsen, som der næsten er garanti for på toppen af passet i 900 meters højde. Fogo-søen ligger også i et vulkankrater, og som vi står midt i tågegrænsen, forsvinder det klare ferskvand for øjnene af os, indtil det pludselig dukker op under os igen. Området er beskyttet naturpark, og bjergsiderne er beklædt med urørt skov samt endemiske krat- og slyngplanter.

Vi kører videre mod Furnas-dalen, som er ét stort vulkansk krater, hvor undergrunden bobler. Her er termiske bade og naturlige mudderpools, og dampskyer rejser sig fra skovbunden og private baghaver. Vi vandrer langs Furnas-søens bred (ca. 1 ¼ time og 3,5 kilometer i fladt terræn) og ender der, hvor vores frokost tilberedes i den varme vulkanske undergrund, og vi kan se mudderet boble og det svovlholdige vand koge.

Siden tidernes morgen har lokale gravet krukker med mad ned for at lade det simre i flere timer, indtil festmåltidet var tilberedt. Vi har snydt og bestilt på forhånd, men vi ser, hvordan vores gryde fiskes op fra sit hul i jorden, og vi følger efter dagens ret til en lokal restaurant, hvor vi smager på sagerne. Det er et rustikt og ultraautentisk frokostmåltid, vi har i vente. Kylling, oksekød og blodpølse har simret sammen med kål, gulerødder, kartofler og yams, til det hele er mørt og blødt som smør og kraftigt i smagen. Det er helt i orden at levne, men smagen er god, og det er sjovt at prøve alle ingredienserne.

Efter frokosten går vi en tur i Terra Nostra-parken, der huser øens mest imponerende botaniske have. Det unikke klima ved Furnas på São Miguel bevirker, at den botaniske have kan fungere som en slags rugekasse for planter og træer fra hele verden. Alt kan nemlig gro her, så hvis Sydneys eller New Yorks botaniske have har problemer med et træ, kan Terra Nostra enten overtage eller passe det i en årrække.

I parken findes også termiske bade, bl.a. den store karrygule naturpool. Vandet, der er 36-40 grader varmt og strømmer direkte fra undergrunden, har et højt indhold af jern, og det er dette mineral, som giver poolen dens særlige farve.

Vi anbefaler en svømmetur, selvom det kan være en smule grænseoverskridende at hoppe i den grumsede pool.

Men det mineralholdige vand er faktisk godt for huden og har altid været brugt af lokale som mirakelkur mod det meste. Også selvom neglene og badetøjet bliver gullige – men det går let af i vask!

Køreturen hjem til hotellet varer ca. en time. Rejselederen gentager morgenens byvandring, og derefter mødes vi igen og spiser afskedsmiddag sammen på en god lokal restaurant. Tiden er inde til en skål i endnu et glas azorisk vin her ved slutningen af en oplevelsesrig rejse.

  • Morgenmad
  • Frokost

Her skal i bo

São Miguel Colégio Hotel_room_01 Inkluderet i prisen
Azorerne

Colégio Hotel

Hotel Talisman Ponta Delgada 4 Inkluderet i prisen
Azorerne

Hotel Talisman

Fogo_lake_03
Azorerne_Furnas_Terra Nostra_01 sao miguel_furnas_07

Området Furnas er kendt for sin geotermiske energi, hvor undergrunden bobler i overfladen. Lugten af svovl er kraftig her, og i den botaniske have ved Terra Nostra er vandet karrygult og omkring 40 grader varmt.

Dag 10

Hjemrejse til Danmark

Efter ni dage på fire farverige øer er det tid til at rejse hjem til Danmark.

Med tidligt fly til Lissabon på fastlandet er vi fremme i København i løbet af eftermiddagen.

Det er muligt at forlænge rejsen til Azorerne med en ekstra overnatning (i alt tre nætter) på São Miguel på et charmerende hotel ved kysten, hvor du selv bestemmer tempoet, når du enten slapper af på hotellet eller vandrer hovedøen tynd i den fantastiske kulisse.

  • Morgenmad
sao miguel_furnas soeen_01

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

91% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,9 af 5 (2.300+ anmeldelser)