Det japanske køkken er synonymt med sushi. Og når man taler om Tokyo, taler man om verdens gastronomiske hovedstad, med det højeste antal Michelin restauranter i verden.
For ikke at nævne Tsukiji-markedet, verdens største fiskemarked, som også findes her.
Kort sagt ville det være synd at passere igennem Tokyo uden at interessere sig bare en smule for sushi.
Sushiworkshoppen er et sjovt og nemt kursus, hvor I lærer hvordan risene tilberedes til perfektion, hvordan man vælger og krydrer ingredienserne, og I bliver undervist i de forskellige typer sushi (nigiri, maki, inari, ruller, osv.). I hører også om nogle af de grundlæggende principper for det japanske køkken, såsom brugen af "dashi" bouillon og tilberedning af miso suppe.
Menuen består af følgende:
- Rullet Æg
- Sushi Ris
- Inari Sushi
- Tunrulle
- Agurkerulle
- California Roll
- Nigiri Sushi
- Miso Suppe
I slutter selvfølgelig workshoppen af med at spise det I har tilberedt.
Mødested- og tid for workshoppen vil blive oplyst tættere på afrejse.