Chile – Påskeøen og Atacamaørkenen Chile Individuel rejse
Påskeøens moai'er, Atacamaørkenen og Santiago de Chile. Natur, historie og kultur i et spændende miks.
Oplev Chiles gastronomiske vidundere på en smagfuld halvdagsudflugt i Santiago de Chile.
Udflugten starter godt med et besøg på de livlige markeder La Vega Chica og Vega Grande, hvor I går på opdagelse i en farveeksplosion af frisk frugt og grøntsager. Her vil du få et førstehåndsindtryk af de lokale råvarers kvalitet og diversitet.
Efter markedet går turen videre til de kulinariske distrikter Bellavista og Isidora Goyenechea. Oplev den spændende atmosfære, inden I fortsætter til det distingverede El Golf-kvarter, hvor I skal på kokkeskole.
Her I blive budt velkommen med en velvalgt drink fra kokken, som kan nydes sammen med den storslåede udsigt over bjerget Cerro Manquehue og de imponerende Andesbjerge.
Foran os har I nogle skønne timer, hvor I vil få chancen for at lære at tilberede klassiske chilenske retter, som I får fornøjelsen af at spise efterfølgende. Få praktisk erfaring med at lave de ceviche de reineta som forret og charquican, som er et velsmagende hovedmåltid med rødder i mapuche-kulturen, bestående af grøntsager og hakket oksekød. Afslutningsvis vil I nyde en delikat dessert.
Denne gourmetoplevelse byder på en perfekt balance mellem kulturel indsigt, kulinarisk uddannelse og god mad - alt sammen indhyllet i den afslappede elegance af Santiagos fineste kvarterer.
Bemærk venligst: Udflugten kan ikke gennemføres lørdage og søndage.
Udflugtspris |
Pris pr. person
|
---|---|
- - | kr. 1.410 |
- - | kr. 1.480 |
Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00.