Vi stiller cyklen. Efter en dag, hvor det ene kærlige kulturchok har afløst det næste, melder sulten sig.
Vi starter med en appetizer på et lokalt marked, hvorefter vi kører videre til New World Park Food Court. Et typisk hawker market med mindst 30 forskellige køkkener, der serverer en uendelig række af malaysiske herligheder med stærke referencer til det kinesiske køkken.
Penang Island er kendt som Food Capital of Malaysia, og det skal såmænd også vise sig, at det bliver her – på dette marked blandt plasticstole, voksduge og mados – vi får rejsens største kulinariske oplevelse. Og det siger ikke så lidt.
Vores guide får frie tøjler til at bestille for os, og den ene ret efter den anden bliver sat på bordet, mens vi glemmer alt om madspild for en enkelt aften.
Der serveres supper, fiskekager, forårsruller, dumplings, fried rice og meget andet, men det, der for alvor fejer benene væk under os, er den berømte nuddelret, laksa. Sødt og salt dribler henover tungen, inden et syrligt tamarindspræl sparkes ind fra siden og fuldender dette kulinariske øjeblik, vi sent vil glemme, alt imens en malaysisk hverdagsaften flyver om ørerne på os.